Csoportos órák

Hogy néz ki egy csoportos óra?

Az órákon maximum 8 fő ismerkedhet meg a pilates torna előnyeivel. Az órákra csak egészséges, ép gerincoszloppal és komolyabb mozgásszervi probléma nélkül lehet járni. Az edző soha nem tornázik együtt a vendégekkel, ez és a kis létszám lehetővé teszi az edzőnek a folyamatos javítást és kontrollt. Az edzés során a vendégek elsajátítják a klasszikus, otthon is végezhető pilates gyakorlatokat, amellyel fenntartható az egészséges tartóizomzat, és testtudat. Az órákon gyakran használunk kisebb eszközöket, kislabdást, pilates karikát, nagylabdát, súlyzót ezzel is változatosabbá téve a gyakorlást.

Milyen hosszúak ezek a foglalkozások?

Az órák 55 percesek. A stúdióban természetesen minden eszköz megtalálható, az órákon csak kényelmes ruhára, lehetőség szerint tapadókorongos zoknira és törölközőre van szükség. A megfelelő eredmény elérésére heti 2-3 alkalom javasolt.

Elérhető eredmények

Egyenes testtartás, hát és derékfájdalom megszűnése, helyes légzés kialakítása, stressz csökkentése, csontritkulás megelőzése. A csoportos órák kipróbálása ingyenes. Az első órát a stúdió biztosítja.